שאלה ליפית או לדר סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

01/09/2015 | 13:50 | מאת: נינה

היי , אני 11 חודשים אחרי מעקף וביומים האחרונים שמתי לב ששעתים בערך אחרי הארוחה אפילו שלוש שעות אחרי לקראת הארוחה הבאה יש לי כאבי תופת בקיבה או משהו באזור. מה זה? כאבים שקשה להסביר. אני לא יודעת עם זה לפני מחזור וכואב לי ככה פתאום כי בדרך כלל לא ממש כואב לי או שזה לא קשור וכואב לי פתאום 11 חודשים אחרי הניתוח אולי אתם תידעו מה זה? יש לי עוד זמן עד הדיאטנית והרופאת משפחה לא בקיעה בעיני הניתוח.

שלום, יש מספר סיבות לכאב שלך: 1- אבנים בכיס מרה בעקבות הירידה במשקל 2- כיב בהשקה (באזור החיבור בין הקיבה למעי) 3- דלקת של הפאוץ' 4- בקע פנימי יש צורך לעבור בירור: 1- צילום בליעה 2- גסטרוסקופיה 3- US בטן לאחר הבירור צריך לפנות למנתח בהקדם האפשרי

03/09/2015 | 13:41 | מאת: נינה

אז לפנות לרופאת משפחה לבדיקות ואז אליך? יש לי תור אליך ב10.9. אז להקדים או לחכות לתאריך הנוכחי ?

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה