מרק צח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

21/08/2015 | 21:43 | מאת: אני

היי, עברתי ניתוח שרוול ב18.8 ורשום שמותר לשתות מרק צח, השאלה שלי האם ישנה הגבלה על התבלינים? ניתן להוסיף למרק כורכום ואבקת מרק? דבר נוסף, יותא מצב שביום אני אוכלת גביע יוגורט וחצי כוס חלב בקושי.. זה תקין? אני מרגישה שהקיבה קצת נפוחה.. תודה!

מומלץ לתבל בעדינות את המזון לאחר הניתוח, ולהימנע מחריף ומטעמים חזקים מאוד. לגבי הצריכה היומית, אם הכמות היא קטנה מאוד (3-5 כפיות) מומלץ לאכול כל כשעתיים כדי להגיע לכמות מספקת של אוכל. בנוסף חשוב לקחת את הויטמינים לפי ההנחיות שקיבלת.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה