ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

19/08/2015 | 13:47 | מאת: נאש

רציתי לדעת אם אפשר לעשות שרוול למרות שיש לי איליאוסטומי שממוקמת דווקא בצד שמאל מפאת בקעים חוזרים ושקיעת הסטומה מצד ימין ? האם היא לא תפריע במהלך ניתוח בגלל שהניתוח הוא בבטן העליונה? כיון שבסיס מפלסטיק ושקית מוצמדים אליה באופן קבוע..וגם מה קורה אם בהמלך ניתוח אורים פתאום שיש בקע ? מתקנים או מתעלמים ? תודה מראש..

ניתוח שרוול קיבה בד"כ מבוצע בשיטה לפרוסקופית, אך עקב הניתוחים הקודמים שלך יהיה קושי טכני רב לבצע את הניתוח. ניתוח תיקון בקע באיליאוסטויה או קולוסטומיה, נחשב ניתוח גדול עם תחלואה ותמותה. לפיכך צריך לעבור ניתוח שרוול קיבה ולאחר שנה לעבור ניתוח לתיקון הבקעים כולל כריתת העור העודף

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה