דיאטנית

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/08/2015 | 02:18 | מאת: TF

שומן טרנס בכמויות קטנות ( 0.5 ג' ) מזיק לגוף ? + באיזה מרגרינות משתמשים בקונדיטוריות

שומן טראנס הוצא לאחרונה מהחוק, ולחברות המזון ניתנו 3 שנים ליישום ההמלצה, כך שבקרוב לא יהיה אותה במזון בכלל. עד אז עדיף לבחור מזונות שאינם מכילים שומן טראנס כלל, ולהמעיט עד כמה שניתן במזונות שמסומן עליהם כי הם מכילים פחות מ-0.5. יש היום מרגרינות ללא שומן טראנס, הסימון יופיע על האריזה. לגבי קונדיטוריות ממליצה לשאול את הקונדיטור של המקום.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה