שאלה ליפית

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

13/08/2015 | 19:21 | מאת: נינה

היי יפית תודה רבה על התשובה. ענית לי שמותר מעט מנגו ורציתי לדעת כמה זה מעט? האם אפשר לאכול מנגו שלם פעם בשבוע או איך? ועוד שאלה,אני מכינה בבית פרישייקים בריאים ורציתי לשאול , כשזה על בסיס חלב זה אוכל.. אבל מצד שני שותים את זה.. אז עם נניח אכלתי משהו אחריו אפשר לשתות את הפרישייק או שחובה לחכות בין האוכל לפרישייק חצי שעה?

מעט זה אומר כמה קוביות בסלט פירות למשל. הכוונה למעט פר ארוחה ולכן לא מומלץ לאכול מנגו שלם בבת אחת גם אם זה פעם בשבוע. לגבי פרישייק הוא נחשב ארוחה ואסור לשתות אותו אחרי האוכל כיוון שזה עלול להרחיב את הקיבה. מומלץ לשבוע מאוכל מוצק ולא נוזלי.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה