לפני ניתוח הוצאת טבעת ומעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

12/08/2015 | 10:50 | מאת: גני

אני שבוע לפני הניתוח ומאוד חוששת בחרדה נוראית של מה יהיה ואיך יסתדר, כי בכל זאת עושה שינוי בלתי הפיך בגוף.... אני צריכה להוריד את הטבעת בכל מקרה כי היא נסגרת לי לבד מידי פעם לגמרי. מאז שעשיתי לפני שנתיים רק מקיאה....אז חייבת להוריד אותה. הומלץ לי על מעקף. אני פתאום מאוד חוששת ולא בטוחה שרוצה מעולם קודם לא עשיתי דיאטה כל שהיא וחושבת אולי כדאי להוריד את הטבעת ולנסות להרזות באופן עצמאי... ובמידה ולא יצליח לחזור עוד 3 חודשים ולעשות מעקף... אודה למי שעבר או יכול לעזור לי כי אני בחרדה נוראית עד כדי שכרגע נמצאת בקופת חולים עם לחצים בחזה וקוצר נשימה....

גני שלום, אם את עדיין לא שלמה עם הניתוח אני בהחלט מעודדת אותך לקחת את הזמן, לקבל עזרה מקצועית איתה תוכלי לנסות לרדת ללא ניתוח או להפחית את החרדה לקראת הניתוח החוזר אם תבחרי לעשות אותו. לגבי התייעצויות עם מי שעבר תהליך כזה, נסי לכתוב בפורומים של משורוולים בפייסבוק. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה