המלצה לניתוח-שאלה לד"ר סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

10/08/2015 | 14:57 | מאת: צ

שלום. אני בן 42, גובה 180, שוקל 126, עם כבד שומני ואסטמה ואני בתהליך לקראת ניתוח מהיכרותי עם עצמי ומכאן החששות מניתוח לאחר 10 שנים של דיאטות למינהן עם/בלי דיאטן אני נוטה לחזור אחורה ולהבנתי בכל ניתוח יש שיעור של חזרה להשמנה. ברור לי מחד שהליכה לניתוח היא מחוייבות גם בפן אורחות החיים, יחד עם זאת מתוך נסיונכם, איזה סוג של ניתוח יכול לסייע לי יותר בשמירה לטווח ארוך. תודה

שלום, החולה הסובל מהשמנת יתר חולנית הסיכוי שלו להגיע למשקל תקין אחרי דיאטה היא כמעט אפס. חולה לאחר ניתוח הסיכויים הם בין 50-70%. התשובה ברורה הניתוח הוא הפתרון היחידי היום לטיפול בהשמנת יתר חולנית. מדובר בכלי עזר. הפתרון הוא אצל המנותח. לצערי הרב חלק מהמנותחים לא מצליחים לשנות את התנהוגתם ואת הכלכלה לכן הניתוח נכשל אצלהם. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה