ניתוח חוזר

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

02/08/2015 | 15:17 | מאת: לימור

שלום דר....אני עם srvg כ17 שנה. מעוניינת במיני מעקף או תריסריון שאלתי...האם מבצע ניתוח כזה של הוצאת טבעת וניתוח מעקף? אני מבוטחת בכללית פלטינום. היכן ....מדיקל הרצליה... מלבי ? אשמח לתשובה והמלצה לפי ראות עיניך

שלופ ניתוח מסוג SRVG בוצע בשיטה פתוחה, לאחר הניתוח יש הרבה הדבקויות בעיקר בין הקיבה לכבד. הפיכת הניתוח לניתוח מסוג מעקף קיבה או תריסריון נחשב לניתוח טכנית קשה מאוד. יותר בטוח לבצע את הניתוח דרך הצלקת הישנה. בכל אופן רוב המנתחים שאני מכיר לא יסכימו לנתח אותך בבית חולים פרטי.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה