שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

28/07/2015 | 11:40 | מאת: doli

בת כ-60 שוקלת 82 גובה 154, עם סכרת 2 A1C-11.8 ,מקבלת 2 סוגים של זריקות: לנטוס ונובורפיד כ-60 יח' פעמיים ביום, כמו כן עם כולסטרול-סימבסטטין 40 מ"ג, וריפלוס-לוסק 1 ביום, האם ניתוח שרוול מומלץ או מעקף קיבה והאם יש כמה סוגים של מעקף , כמו כן לגבי ההחלמה, תוך כמה זמן בערך אפשר לחזור לעבודה ומלבד אוכל האם יש עוד מגבלות תודה

שלום, ניתוח שרוול או מעקף קיבה שניהם טובים לסוכרת. הניתוח מתבצע בשיטה לפרוסקופית (זעיר פולשנית), יש פחות כאבים, החלמה מהירה ויותר קוסמטי. יש ניתוח מעקף קיבה קלאסי ומעקף קיבה עם השקה אחת (מיני). לכל ניתוח יש יתרון וחסרון. אני מזמין אותך להגיע אלי למרפאה בתל אביב, נדון על כל האופציות ונחליט על ניתוח המתאים לך. נא להתקשר ל-037645444

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה