שאלה טכנית לגבי הקדמת ניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

11/06/2015 | 12:18 | מאת: אייל

הוועדה שלי היא בסוף יוני ולאור הנתונים לא צפויה בעיה באישור (BMI מתאים, כבד שומני, עשרות פעמים של דום נשימה בשעת שינה). הבנתי שאין דרך לתאם ניתוח לפני שעוברים ועדה. (ביטוח מכבי שלי). זאת אומרת שהספירה תתחיל רק בעוד כמה שבועות. מטעמים של נסיעה לחול, אני רוצה לעשות את הניתוח מוקדם ככל האפשר. האם יש דרך, כמובן בתשלום, להקדים את הניתוח? לתאם ניתוח לפני הוועדה?

שלום נא להתקשר ליאנה ביום ראשון הקרוב ותבקש לזרז את התהליך באישור שלי. 037645444 תגיע אלי למרפאה בהקדם האפשרי

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה