שבוע לאחר מעקף- שאלה לדיאטנית

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

01/06/2015 | 06:15 | מאת: אורית

שלום רב, אתמול התחלתי את השלב הנוזלי הכולל חלב ניגר. האם יש כמות מסוימת שצריך לצרוך מעבר למים? אני חוששת לצרוך יותר/פחות מדי. אתמול שתיתי כוס ריוויון וגביע יוגורט 200מל חצי כוס מרק צח ועוד 5 כוסות מים. זה בסדר? אני 1.58 ו-90 קג

הכמות המומלצת היא חצי כוס עד כוס חד פעמית או גביע קטן (150 מ"ל) בבת אחת. יש לאכול לאט בכפיות קטנות, כל 2-3 שעות, סה"כ 5-6 ארוחות במהלך היום ובין הארוחות לשתות מים/מרק צח/תרכיז דיאט. חשוב להפריד בין אוכל (רוויון, יוגורטים, גבינות) לשתייה 20-30 דקות. יש להגיע להדרכה אצל דיאטנית בעוד כשבוע. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה