המלצת דיאטנית לניתוח בריאטרי

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/05/2015 | 14:51 | מאת: יפעת

bmi 36.6 כבד שומני בינוני עד חמור סכרת 160 בצום יש לי תור לועדה באסותא יש לי שתי שאלות 1 קבעתי תור לדיאטנית כחלק מהבדיקות לפני הועדה אף פעם לא הייתי אצלה היא לא מכירה אותי האם היא תתן לי המלצה לועדה על סמך תוצאות הבדיקות 2 האם אני צריכה לשלם השתתפות עצמית באסותא רמת החייל ומה הסכום או שלפי הבדיקות מגיע לי ללא תשלום יש לי מכבי זהב ומכבי שלי.

שלום יש חשיבות רבה לפגוש דיאטנית שהיא חלק חשוב בתהליך של הירידה במשקל לפני ואחרי הניתוח. בשאלה מספר 2 תפני בבקשה ל-037645444 לאחר מכן נא לתאם אצלי תור במרפאה באסותא רמת החייל

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה