מעוניינת בניתוח.מה מומלץ

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

29/04/2015 | 04:52 | מאת: רינת

שלום.אני בת 43.גובה 167.משקל 129.5.מה הBMI שלי לגבי קריטריונים לניתוח.ומה מומלץ .שרוול או מעקף.עשיתי בדיקות לניתוח לפני כחמש שנים ופחדתי ברגע האחרון.אני פוחדת מסיבוכים מחד.ומאידך..כבר שנה עולה ויורדת את אותו קילו..מה אתה ממליץ

רינת שלום ה-BMI שלך הוא 46, ולפיו את עומדת בקריטריוני משרד הבריאות לניתוח. כדי להמשיך בתהליך עליך לגשת לרופא שלך ולקבל רשימת בדיקות אותה עליך לבצע. לאחר מכן תצטרכי לעבור ועדה בריאטרית על מנת לקבל אישור לניתוח. אני ממליצה לך לחקור ולקרוא כמה שיותר על הניתוח, להתייעץ עם גורם מקצועי מוסך ובנוסף לשוחח עם אנשים שעברו את הניתוח. ככל שתגיעי מוכנה יותר כך יתמוסס החשש שלך ותוכלי לעשות החלטה שקולה. בחלק מהמרכזים הרפואיים וקופות החולים יש הרצאות הכנה לניתוח, כדאי להשתתף בהרצאה כזו. כמו כן קבעי פגישה עם מנתח כדי לשמוע ממנו על הסיכונים ושכיחותם. תוכלי לקרוא עוד מידע על הניתוחים באתר www.yafitdiet.com. כדאי לקבוע פגישת הכנה אצל דיאטנית המתמחה בבריאטריה. מוזמנת לפנות אלי, הפרטים נמצאים באתר שבקישור. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה