תור לניתוח ובחירת המנתח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/04/2015 | 21:57 | מאת: שרה

שלום, השבוע יש לי תור לפגישה בבני ציון לקביעת תור לניתוח. לצערי דרך מכבי בפרטי זה מסתכם באלפי שקלים שאין לי והבנתי שהתורים הם מינימום חצי שנה :( אם למישהו יש עצה איך לקצר אשמח לשמוע.. בנוסף יש בבני ציון 3 מנתחים מטר, סרוקה ודין איך אני מוודא שמי שאני רוצה מנתח אותי? והאם זו אפשרות בכלל? תודה מראש על המענה.

שלום בבית חולים בני ציון יש מנתחים בריאטרים טובים. הבעיה בבתי חולים ציבוריים שאת לא יכולה לבחור את המנתח. בקשר לתור את יכולה דרך טופס 17 להגיע למרפאה בריאטרית בבני ציון. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה