שלום דר סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

13/04/2015 | 14:15 | מאת: נינה

היי,סקרן. אני חצי שנה אחרי מעקף והייתי אצלך בביקורת שניה אבל אני לא זוכרת מתי ומתי שוב צריכה לבוא אליך. למי ניתן להיתקשר ולברר?

14/04/2015 | 11:58 | מאת: קארין

נינה, בתור מי שנמצאת אחרי הניתוח, את ממליצה? מה הקשיים ומה היתרונות? מתלבטת...

14/04/2015 | 20:09 | מאת: נינה

אני ממליצה בחום. לא יודעת איך רופאים אחרים אבל נותחתי אצל סקרן.. איזה מנתח מדהים הוא! עוד בהתאוששות הרגשתי מעולה.. אמרתי לאחותי שנראה לי שלא עשו לי ניתוח בכלל כי לא כאב לי כלום :) וגם הצוות שלו מעולה !!!!!! בחצי שנה ירדתי 33.5 קילו. אין מאושרת ממני. איפה עוד נירד ככה? בהתחלה היו קשים לא קלים אבל באתי מוכנה לקשים נפשים. כאב קצת והיה קשה לשתות אבל זה עובר ובסוף זוכרים רק את המישקל שיורד והבגדים שניהים גדולים. אני אוכלת מעט ונייהת שבעה ולא מרגישה שום פספוס. שותה מים 2-3 שלוקים כמו לפני ניתוח. אני מאושרת,אני מאושרת שהביטחון עלה,מאושרת שאני מידה 40 בגינס וגם הוא קצת גדול,מאושרת ממידה 3 שיושב עלי יפה... סוף סוף בכול חנות יכולה למצוא לעצמי בגד בלי לבקש בבושה מידה הכי גדולה.. מרגישה בריאה יותר! פעילה יותר ! אני מאושרת שאני אוכלת פרוסת לחם ואני שבעה,אוכלת פחות מאחותי התאומה הרזה,לא מרגישה רעב ואוכלת מסודר ועוד יורדת במישקל זה פשוט חלום!!!!!! גם לא מונעת מעצמי כ ל ו ם! הכול במינון אוכלים קצת ונירגעים ושבעים כבר אין חשק לבלוע את העולם :). פעם רציתי למות והייתי בנאדם מופנם ושקט ולא רציתי לחיות. היום,הכול שווה את זה. להיות שמן זה יותר מסוכן מניתוח.כול התחלה היא קשה אבל כול דבר עובר בסוף. אני ממליצה בחום. את תתחילי לחיות בריא ותרזי ותיהי בעננים!!!!!!!!! מאשר דיאטות שיורדים ועולים וזה לא ניגמר. אין לך מה לחשוש ! אני עשיתי מעקף קיבה ואני מאושרת. לא מתחרטת לרגע למרות שבהתחלה הייתי בדיכאון כזה. אבל מבטיחה לך שזה עובר ושווה את זה , אל תתלבטי פשוט תעשי.. מבטיחה לך שחודש אחרי את תגידי לעצמך איזה מזל שהקשבתי לה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה