ארבעה ימים לאחר ניתוח מעקף קיבה.

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

26/02/2015 | 11:27 | מאת: חיים וינטראוב

שלום לכולם. אני ארבעה ימים לאחר ניתוח מעקף קיבה (ביה"ח רמב"ם). אתמול שוחררתי לביתי. יש לי עדיין כאבים עזים, במיוחד באזורי החתכים בצד שמאל היכן שסיכות הברזל. זה גורם לי לקושי רב בהתניידות, בשינה, וכד'. אשמח לשמוע מאחרים שעברו ניתוח כזה כמה זמן לקח אצלם עד שהכאבים הללו שכחו לממדים נסבלים ובכלל. כמו כן, אני עד עתה כמובן בתזונה נוזלית מועטה בלבד. לא הייתה לי עדיין "יציאה אמיתית" פרט לגאזים (ויש לא מעט). האם זה משהו שאתם מכירים? סליחה על השאלות הירוקות, אבל אשמח לתשובות. תודה רבה

27/02/2015 | 12:45 | מאת: נינה

אני עברתי מעקף לפני 5 חודשים כול הדברים שתיארת עוברים כול יום קצת ... אז יקח קצת זמן.. אל תדאג זה נורמלי. אבל מבטיחה שכול יום שתתעורר בבוקר תרגיש טוב יותר. וככול שהתפריט יתקדם תרגיש טוב יותר גם נפשית. עיניין הגזים זה אצל כולם כי מנפחים את הקיבה.. תן להם לצאת :). ועיניין השירותים גם הוא ישתפר,תנסה כמה שאתה מסוגל לשתות מים ותה ירוק.

27/02/2015 | 20:19 | מאת: חיים וינטראוב

ומה עם הכאבים החדים שמפריעים להתניידות? כמה זמן עד שהם עוברים?

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה