ליפני ניתוח מעקף קיבה בלחץ...

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/02/2015 | 13:52 | מאת: שירן

היי אני לא מוצאת פורום שיצליח לענות לכל השאלות שלי... אולי תצליחו לענות לי זה יעזור לי מאוד!!! שמי שירן בת 28 אמא ל-2 אני מנותחת טבעת 6 שנים ללא הצלחה כלל לאחרונה החלטתי לעשות ניתוח לאחר שהתייעצות מול מומחים רבים החלטתי על ניתוח מעקף, חוששת כי קראתי על מקרה מוות מסיבוך בניתוח? מתלבטת אצל מי לבצע את הניתוח סקרן או דוחנו??? איך ההחלמה? כאבים עזים? תודה ענקית לעונים ולמתייחסים?

22/02/2015 | 16:25 | מאת: קרן

היי, תקראי מה שכבתי לך בשאלתך אליי. בכל מצב אשמח לשתף אותך במה שעברתי.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה