שאלה לדיאטנית

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/02/2015 | 13:22 | מאת: קרן

שלום, 5 שבועות לאחר מעקף קיבה. הדיאטנית בבית החולים אמרה להימנע מאכילת פטרוזיליה. מה הסיבה? האם ההמנעות היא לתמיד?

22/02/2015 | 14:00 | מאת: שירן

היי אני ליפני ניתוח בעז"ה 15/4 יש מצב שאת קצת משתפת אותי איך היה? מה היה? כמה כאב? איך ההחלמה? מתי הצלחת לשתות? האם בזמן הבליעה כואב לך? סליחה על החפירה אני בלחץ מטורף!

22/02/2015 | 14:00 | מאת: שירן

היי אני ליפני ניתוח בעז"ה 15/4 יש מצב שאת קצת משתפת אותי איך היה? מה היה? כמה כאב? איך ההחלמה? מתי הצלחת לשתות? האם בזמן הבליעה כואב לך? סליחה על החפירה אני בלחץ מטורף!

22/02/2015 | 16:23 | מאת: קרן

ממליצה לך להצטרף לקבוצה סגורה בפייסבוק שנקראת משורוולים ומעוקפים. יש שם המון אינפורמציה ממנותחים. קבוצה מעולה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה