לדיאטנית

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/02/2015 | 22:58 | מאת: איילה

שלום רציתי לדעת אם יש איזושהי טבלה שרשום בה מאילו חודשים מותר להוסיף עוד מוצר לאכילה עד שניתן לאכול כמעט את הכל.. ומה בנוגע למרק.. אפשר לאכול את הירקות במרק בנוסף לשתיית המרק? אני כחודשיים וחצי לאחר הניתוח ובמעקב דיאטנית אך עדיין יש הרבה שאלות ותהיות לכל מיני ירקות,פירות וירק (עלים) תודה מראש :)

איילה שלום, אין טבלה כזו מכיוון שההנחיות מותאמות אישית למטופל, וצריכות להינתן לך על ידי דיאטנית בריאטרית. כחודשיים וחצי לאחר הניתוח את אמורה לאכול מגוון וכמעט מכל סוגי המזון. לא מומלץ לאכול מרק עם ירק, עדיף לאכול את הירק המבושל בנפרד על צלחת. ניתן לשתות את נוזל המרק ללא הירקות בין הארוחות.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה