שרוול לבני נוער

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

15/02/2015 | 13:30 | מאת: אתי

שלום יש לי בת גבוהה וגדולה במשקל משקלה בסביבות 96 קילו גובה 1.67 בת 15 נראית גדולה ומאד מתוסכלת מהמשקל יש סיכוי בגיל הזה לניתוח שרוול ? ניסינו את כל הדיאטות האפשריות לגילה כולל מסגרות דרך קופ"ח. ולצערה כלום לא עזר. אני אמא שלה ורוצה לציין שלפני שנה ושבעה חודשים עברתי שרוול. ואני מרגישה שזה הדבר שהיא בטוחה שיעזור לה . היא לא ילדה של מתוקים אלא אוכל ולכן גם אני חושבת ששרוול יעזור כאן . אודה לכם על כל אינפורמציה שתספקו לי תודה מראש אמא מודאגת

הבת של סובלת מהשמנה דרגה 1 BMI שלה הוא 34 הבת שלך לא עומדת בקריטריונים לניתוח בריאטרי. נא לעזור לה לפגוש דיאטנית, לעודד אותה לכנס למכון ספורט

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה