לחם - 6 שבועות לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

09/02/2015 | 11:20 | מאת: מירי

ד"ר סקרן שלום רב, אני שישה שבועות לאחר ניתוח שרוול .היום בפעם הראשונה אכלתי פרוסת לחם עם ביצה קשה ומעט תחינה ומיד הרגשתי רע מאוד. בחילה נוראית. אני חוששת לנסות לאכול שוב. האם זה מוקדם מידי? אודה לתשובתך

6 שבועות לאחר הניתוח ניתן לאכול לחם. אם הרגשת רע יש לכך כמה סיבות אפשריות: 1. לעסת מהר. האטי את קצב הלעיסה ועשי הפסקה בין ביס לביס. 2. הכמות שאכלת גדולה מדי, נסי שוב אך בכמות קטנה יותר, למשל חצי פרוסת לחם עם חצי ביצה ומעט טחינה. 3. לחם טרי עדיין קשה עבורך. נסי לקלות את הלחם לצנים קשה ולאכול אותו עם הביצה והטחינה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה