ניתוח הוצאת טבעת srvg....

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

04/02/2015 | 13:21 | מאת: מיכל דנון

שלום רב.. לפני 19 שנה עברתי ניתוח טבעת srvg ..על ידי פתיחת בטן..כיום לאור הקאות מרובות איכות חיים ירודה ואי יכולת לאכול אוכל מוצק.מזה הרבה שנים...והעלאה במשקל .אני שוקלת להוצאת הטבעת והסיכות ולהחליפו בניתוח מעקף.לפי מה שהומלץ לי על ידי הרופאים...ניתוח מעקף מומלץ על ידי רופאת המשפחה והדיאטנית הבריאטרית והכירורג של קופח מכבי.. .מה הפרוצידורה לניתוח זה אצלכם במכון מלבי באסותא..תודה ..מיכל..

שלום ניתוח מסוג SRVG היה מקובל פעם, אך עקב תופעות הלוואי הקשות הפסקנו לבצע ניתוח זה. ניתוח הפיכת SRVG לניתוח מעקב קיבה או מעקב תריסריון הוא ניתוח קשה מאוד, עם תחלואה גבוה עקב הקושי הטכני ובנוסף לוקח הרבה זמן. נא לפנות 037645444

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה