שיקוף וושת קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/01/2015 | 20:38 | מאת: שרון

שלום רב, עשיתי היום (בשעה טובה) את הבדיקת שיקוף ושת וקיבה. בסיום הבדיקה שאלתי את הטכנאי מעבדה אם הבדיקה תקינה. הוא אמר שהקיבה יושבת בזווית קצת לא סטנדרטית מה שהבנתי ממנו (בחלקה העליון במין שיפוע, אם הבנתי אותו נכון..). שאלתי אותו אם זה משהו שאמור למנוע ממני להיות כשיר לניתוח והוא ענה שהוא לא חושב, פשוט המנתח יצטרך להיכנס בזווית אחרת.. גם ככה אדע בעוד שבוע וחצי שבועיים אבל אני דיי לחוץ ורציתי לשאול אם זה משהו שעלול למנוע ממני אישור של הוועדה. תודה רבה.

שלום המטרה של בדיקת וק"ת היא לוודא אם אין רפלוקס/בקע סרעפתי. מה שאמר לך הטכנאי לי לא ברורה. עדיף לקבל תשובה מרופא רנטגן ולהיתעץ עם המנתח.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה