יעוץ לניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/12/2014 | 23:46 | מאת: סמאח בסול

שלום לדקתור נאסר סקראן אני עברתי בעבר ניתוח טבעת וירדתי במשקל טוב אבל לבסוף הניתוח נכשל היום אני עם bmi45 ואני רוצה לעשות ניתוח חוזר ואני חושבת על ניתוח מעקף קיבה יש לצין שאני בחודש איפריל שעבר עשיתי את כל הבדיקות הדרושות ממני כמי יעוץ הורמונאלי ויעוץ בסיכיאטרי וגם כל הצילומים והכל בסדר אני חברה בכללית האם אני יכולה לקבוע תור אצלך בבית חולים עמק להתייעץ איתך בקשר לניתוח אשמח אם תעני לי בהקדם האפשרי

שלום אין בעיה נא לתאם תור דרך זימון תורים למרפאה בריאטרית כירורגיה א

20/12/2014 | 16:42 | מאת: סמאח בסול

תודה לך דקתור אבל יש לי עוד שאלה איךנאני יכולה לקבוע תור לוועדה רפואית כי אמרו לי שצריך לעבור קודם ועדה רפואית ואחר כך הוועדה מחליטה בקשר לניתוח יש לצין שאני מאזור נצרת וגם עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות והכל אצלי תקין אשמח מאוד אם תעזור לי ותודה לך מראש

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה