בעיות לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

30/12/2019 | 20:46 | מאת: מילי

ערב טוב,לפני 7 שנים עברתי ניצוח שרוול ירדתי 40 קילו הכל היה מצויין 4 שנים . לאחר 4 שנים שמנתי כ20 קילו חזרה לא שמרתי על דיאטה ולא ספורט.עדיתי טעות ואני יודעת . מאז הניצוח חיי השתנו מצאו לי אליקובקטר חיידק בקיבה ושיעול מוזר שהולך וחוזר כמו התקף אסמה וקוצר נשימה . שיעול שאי אפשר לסבול לא פותרים לי את זה . נתנו לי נקסיום 40בבוקר ו40 בלילה עדיין לא עוזר. החיידק לאחר טיפול תרופתי הולך וחוזר שוב, השיעול לא מרפה ולא עובר מחכה שוב לבדיקת גסטרו נראה מה יגידו. השאלה שלי ד״ר מה זה יכול להיות השיעול הקשה הזה מהקיבה, יש לציין שאני מקיאה ויש לי חומציות וצרבות מידי פעם . אני כבר מיואשת השיעול כל היום ובלילה מה יכול להיות מה עושים זקוקה לעזרה דחופה תודה

שלום רב, שיעול וקוצר נשימה לאחר ניתוח שרוול יכול להיות עקב ריפלוקס מהשרוול לוושט. מדובר מסיבות ידוע ולאחר ניתוח שרוול קיבה. הטיפול ברפלוקס הוא הפיכת השרוול לניתוח מעקף קיבה. אני מזמין אותך להגיע למרפאה שלי בתל אביב, אסותא רמת החייל,הברזל 20 לאחר ביצוע גסטרוסקופיה הצילום בליעה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה