עצירה בירידה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/11/2014 | 19:07 | מאת: אנונימית

שלום, אני ארבעה וחצי חודשים אחרי ניתוח שרוול וירדתי רק 22 ק"ג. לפי החישוב של דר סקרן אני צריכה לרדת עוד 20 ק"ג אבל אני כבר יותר מחודש לא יורדת במשקל. משתדלת לעשות ספורט לא הרבה.. האם זה קשור רק לספורט? בנוסף חשוב לציין שאני מרגישה שאני אוכלת יותר מהחודשיים הראשונים. האם זה נורמלי?

כמובן שכדאי לבצע פעילות גופנית אך הירידה במשקל אינה קשורה רק לספורט אלא לכלל הרגלי האכילה - כמויות, תדירות וסוג האוכל. הכמויות לאחר 4 חודשים יותר גדולות משהיו לאחר חודשיים, זה נורמלי. יכולות להיות הרבה סיבות לעצירת הירידה - דילוג על ארוחות, אכילת מעט מדי אוכל, אכילה נשנשנית של קצתים כל הזמן שמצטברים לכמות גדולה, בחירה לא מתאימה של סוג האוכל ועוד. נסי לבדוק מה יכולות להיות הסיבות אצלך. אם אינך מצליחה לאתרו לתקן, התייעצי עם דיאטנית בריאטרית. בהצלחה!

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה