הקשר בין שיעול לבקע סרעפתי גדול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/12/2019 | 10:13 | מאת: הדסה

אני משתעלת 9 שנים ללא ממצאים . אובחן בקע סרעפתי גדול. נבדקו: ריאות .אלרגיה. וושט. שינוי תרופתי. בלוטות רוק. כיח מגורה. ללא ממצאים כלשהם. אין שינוי בשיעול. נוטלת נוגדי חומצה . האם יש קשר לבקע?

בהחלט יש קשר, הגירוי של החומצה לוושט הוא הסיבה. לאחר הביקור הדרוש צריך לעבור ניתוח לתיקון הבקע הסרעפתי. צריך לעבור בדיקת גסטרוסקופיה וצילום בליעה ולאחר מכן להגיע אלי למרפאה בתל אביב, רמת החייל, הברזל 20, טלפון 037646444

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה