ניתוח חוזר - ד"R סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

23/11/2014 | 21:02 | מאת: עדן

עברתי לפני כ 10 שנים ניתוח טבעת. לפני כשנתיים היא התחילה להציק לי ופתחתי אותה לגמרי. מאז עליתי במשקל והיום הBMI שלי הוא 32. מאחר ואני צריכה לעבור ניתוח להוצאת כיס המרה נאמר לי שאני יכולה לשלב אותו עם ניתוח שרוול והוצאת הטבעת. האם אתה מבצע את הניתוח המשולב? במידה ולא, האם אתה לא ממליץ לעשות את הניתוחים יחד? תודה רבה

שלום נא להתקשר ל-037645444 לבקש לדבר עם יאנה ולאחר ביצוע כל הבדיקות נא לתאם תור למרפאה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה