ניתוח מיני מעקף לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/11/2019 | 20:28 | מאת: דורסי

אני מבין שניתוח מיני מעקף הוא הפיך. ביצעתי אותו ולא כייף לי כלל למרות שירדתי. אני מעוניין לחזור למצב הרגיל אני בטוח שיקשו עליי בקופת החולים או שאני טועה. הניתוח בוצע לפני חודשיים. בכול מקרה אני נחוש לחזור למצב הקודם. אם הקופה לא מאשרת מה העלות כפרטי תודה

שלום רב, צריך להיות סיבה רפואית בכדי לשחזר מערכת. לכל ניתוח שאנחנו עושים יש אחוזי תחלואה ותמותה. אני ממליץלך להיות במעקב רופא מנתח, דיאטנית ועו"ס. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה