טיפול של הצרת הקיבה ע"י תפירת הקיבה וללא ניתוח

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

20/10/2019 | 15:36 | מאת: כוכבית

אשמח לקבל חוות דעת ממי שעבר/ה את הטיפול החדשני להצרת הקיבה, ללא ניתוח, אלא ע"י תפרים בקיבה .

כוכבית שלום, הפרוצדורה מבוצעת על ידי גסטרואנטרולוג ולא על ידי כירורג. מפנה אותך לפרטים באתר של ד"ר דין קרן שעובד איתי ועם ד"ר סקרן במרכז לטיפול בהשמנת יתר ברמת חייל: https://www.gastroenterology.co.il/gstr-briatr/shrvvl-kybh-andvskvpy/?lang=he&fbclid=IwAR2VqH6n42NBYAG2vmrxVMOCiIhHKsLjvg4jXTir6nox7jnJ3FpTkb8yVg0&fbclid=IwAR0wnMhSu4cTWcgXWIpldEsja10GjWElPaB7OdxFrrg2zwja-k92Y8dbRKk

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה