מיני מעקף אחרי שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/10/2019 | 14:16 | מאת: עדי

שלום למומחים , עברתי ניתוח שרוול לפני 9 שנים ולאחר ריפלוקס קשה , צרבות ובקע לפני שנה וחצי עברתי מיני מעקף. הצרבות והריפלוקס כבר לא קיימות אבל מאז הניתוח סובלת מיציאות רבות וכן מפיסורה כרונית. מעוקפת מטר ועשרה בלבד ועדיין קרוב ל 4 יציאות רכות כל יום. כמובן שאם אכלתי מוצרי חלב, עגבניה או אוכל שמן , יכולה להגיע לשילשול והרבה יותר יציאות. הפיסורה מאוד משבשת את איכות החיים אבל מבינה שקודם צריכה לפתור את בעיית היציאות. אשמח לעזרתכם

עדי שלום, יציאות מרובות לאחר ניתוח מעקף קיבה בהשקה אחת (מיני מעקף) דורשות בירור על מנת להתאים את הטיפול האפקטיבי ביותר. זה יכול להיות באמצעות אנזימי עיכול, פרוביוטיקה, אנטיביוטיקה או שילוב. כמובן שגם לבחירות המזון כפי שציינת יש השפעה. ממליצה לך לתאם פגישה כדי להתחיל באבחון ובטיפול 03-7645444.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה