ניתוח מעקף קיבה מלא לאחר סיבוך ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

22/08/2019 | 09:26 | מאת: ניתוח מעקף קיבה לאחר ניתוח שרוול

דר נאסר סקראן שלום תודה על תגובתך !! לפני כעשרה ימים עברתי מעקף קיבה עקב בקע סרעפתי גדול ריפולוקס הקאות וצרבות קשות מאוד וזאת לאחר ניתוח שרוול שנותחתי לפני כ10 שנים. אני נתקלת בתופעה של אי ירידה במשקל לאחר הניתוח מעקף קיבה. יש לי תחושת נפיחותת בבטן וגזים אני מאוד צמודה להוראות אני רק שותה נוזלים מרק צח ומעט מוצרי חלב כגון ריויון אשל וכדומה. התופעה של אי ירידה במשקל היא תופעה מוכרת ? האם ישנה סיבה שצריכה להדאיג? האם זה קשור לנפיחות בבטן? אשמח לתגובתך תודה

הירידה במשקל בימים הראשונים לאחר הניתוח יכולה להתעכב מכל מיני סיבות כמו אגירת נוזלים, היעדר אכילה ועוד. חשוב להגיע לפגישת מעקב אצל דיאטנית בריאטרית שבועיים לאחר הניתוח כדי ללמוד מה ניתן לעשות על מנת למקסם את הירידה במשקל ולהימנע מפגיעה משמעותית בחילוף החומרים. מוזמנת להתקשר לקבוע תור אלי במקרפאה של ד"ר סקרן בטלפון 03-7645444. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה