בעיות גסטרו לאחר ניתוח בריאתרי

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

18/03/2019 | 11:53 | מאת: פיסטוק

סובל מיציאות רכות .בטן הפוכה . לא מסוגל לאכול מטוגן ומטובלן. לא דיברי חלב רכים. אוכל בעיקר בצקים וגם זה לא משפר את מצב הגסטרו. ניסית לעבור למאכלי..... בורגול קיטניות כוסמת עדשים וכדומה. מצבי לא מישתפר. היום אני כשנתיים וחצי לאחר הניתוח. מרוצה ממצבי החיצוני .אבל סובל בפנימי

שלום, המצב שאתה מתאר דורש אבחנה ובמידת האפשר גם טיפול אך חסר הרבה מידע: איזה ניתוח עברת, כמה יציאות יש ביום, האם יש עוד תופעות לוואי כמו גזים וכו'. אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית המתמחה בבריאטריה על מנת לבדוק מה הסיבות לתופעות הלוואי, וכן לוודא שאתה לא מפתח חסרים תזונתיים בשל הגבלות האכילה. בהצלחה, יפית.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה