אישורים לועדה בריאטרית כללית מושלם

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

28/02/2019 | 13:15 | מאת: ליאת

הכנה של דיאטנית לקראת ועדה וניתןח דרך כללית מושלם... האם יש צורך בדיאטנית רק של הכללית או נתון לבחירה?האם צריכה להיות בריאטרית ?האם הפגישות הם 6 פגישות במהלך של אחת לשבוע או שבועיים... מה דורשים עמ לאשר ניתוח כזה בכללית מושלם מביינת תנאי הזגאות לניתוח זה תודה ליאת

ליאת שלום, ככל הידוע לי, כללית מושלם מבקשים 6 מפגשי הכנה אצל דיאטנית המתמחה בבריאטריה. כדאי לפנות לכללית מושלם כדי לוודא זאת מולם. דרישות הועדה הן שיהיה מרווח של לפחות שבוע בין מפגש למפגש.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה