6 שנים אחרי שרוול הקיבה התרחבה מאוד

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

28/01/2019 | 18:01 | מאת: טל

אני כ 6 שנים אחרי ניתוח שרוול, מרגישה שעולה במשקל. נאבקת באוכל ממש. האם יש אפשרות להקטין את הקיבה? אשמח לתשובה, תודה רבה טל

שלום רב, הפתרון אצל המנותח. צריך לשנות אורח חיים, דיאטה, פעילות פיזית וספורט. כל ניתוח שתעבירי לא יפתור את הבעיה. שרוול מעט מתרחב וכך צריך להיות. לא כתבת לי מה ה BMI שלך, מה המשקל שהיה לפני הניתוח? כמה ירדת? האם היית במעקב? ה סוג האוכל שאת אוכלת? בכל מקרה אני ממליץ לך לפנות למנתח ולהיות במעקב צמוד אצל דיאטנית

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה