אחרי ניתוח מעקף קיבה מלא..

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

10/11/2018 | 14:35 | מאת: אירית

עברתי ליפני שנה מעקף מלא אבל מהחודש הראשון אני אוכלת הכול שותה הכול כאילו לא עשיתי ניתוח אומנם ירדתי 20 קילו אבל חצי שנה לא יורדת כלום זהו אבל לא מבינה איך זה שאני יכולה לאכול הכול מהכול יותר מליפני הניתוח? מה אפשר לעשות עוד..תודה מראש

אירית שלום, אם ירדת במשקל בודאי שאינך אוכלת כפי שאכלת לפני הניתוח. בכל אופן, על מנת להשיג ירידה מקסימלית ולשמר אותה לאורך זמן, נדרש מעקב אצל דיאטנית המתמחה בבריאטריה. אני ממליצה לך לתם פגישה כדי לקבל הנחיות לאכילה מתאימה לאחר הניתוח. בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה