שרוול או מיני מעקף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

07/10/2018 | 13:14 | מאת: עדן רומי

שלום, שמי עדן אני בת 20 ואני עמוק בתוך כל התהליך של הבדיקות לניתוח. הייתי אצל שני רופאים שאחד המליץ שרוול ואחד המליץ מיני מעקף, אשמח לדעת מה היתרונות מול החסרונות של כל אחד ואיך ניתן לבחור במידה וכל מנתח המליץ אחרת.

שלום רב, הניתוח הוא לא לפי החלטת המנתח, הניתוח צריך להתאים למנותח ולאחר דיון משותף יוחלט סוג הניתוח. ניתוח מסוג שרוול קיבה מתאים לאנשים שאוכלים כמויות ולא אוכלים נשנושים, מתוקים וממתקים כולל שתיה מתוקה. בנוסף הוא לא מתאים לאשנים הסובלים מצרבות או רפלוקס או בקע סרעפתי. הניתוח השני הוא ניתוח מסוג מעקף קיבה: שהוא מתאים יותר למנותחים זוללי מתוק, אוהבים נשנושים או סובלים מצרבות ורפלוקס.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה