שאילה דחופה לד''ר נאסר סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

01/10/2018 | 14:06 | מאת: Samah

שלום ד''ר.. רציתי לשאול משהו ומקווה שתעני לי.. הניתוח שלי עוד שבועיים.. ויש לי טרום ניתוח עוד יומיים.. אני עליתי במשקל.. אבל התחלתי דייט מאתמול עד הניתוח. ואני אהייה בעזרת השם יורדת במשקל לפני הניתוח.. השאילה היא שלא יהיה בעייה בטרום ניתוח? שלא יגידו לי שעלית וזה. !!ותודה רבה לך

שלום רב, הניתוח הוא לא הפתרון לבעית ההשמנה, הוא כלי עזר מצויין. הפתרון הוא בידיים שלך. שינוי אורח חיים, להקפיד על דיאטה וספרט. מצד אחד אני לא חושב שתהיה בעיה אצל המרדים לאישור הניתוח, הפחד שלי שהניתוח לא יצליח במידה ולא משניים אורח חיים. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה