נטילת גלולות לאחר ניתוח הוצאת ציסטה

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

17/09/2018 | 18:41 | מאת: אביטלי

שלום לפני שנה עברתי מיני מעקף ולאחר 4 חודשים נאלצתי להינתח להוצאת ציסטה אנדרמטיויז מהשחלות מאז מקבלת גלולות למנוע חזרתן העניין הוא שלמרות שנוטלת גלולות ברצף עדיין מקבלת וסת או הכתמות כעת הוחלפו גלולות ללניטלה ברצף ומקבלת וסת סדיר השאלה היא האם יתכן שהגלולות לא נספגות בגוף ולכן יש חזרה של ממצאים ציסטים? מה הפיתרון תודה

עונה לגבי בטיחות - לאחר מעקף קיבה בהשקה אחת (מיני מעקף) ישנו שינוי בספיגת הגלולות ולכן הן אינן מספיק יעילות כאמצעי מניעה. מומלץ להשתמש באמצעי מניעה שאינו עובר דרך מערכת העיכול (כמו התקן למשל). התייעצי על כך עם הגניקולוג שלך.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה