בחילות שנתיים אחרי הוצאת טבעת

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

08/09/2018 | 20:05 | מאת: צבי

מזה שנה אני סובל מבחילו צרבת קשה כאבים בחזה למרות שאני לוקח סותרי חומצה זה מלווה בהרגשה רעה אחרי האוכל סינוור בעניים טישטוש בראש ולמרות כל הבדיקות המקיפות שעברתי לא מצאו את הסיבה מלבד ריפלוקס עד השליש העליון של הוושט לפני שלוש שני עברתי הוצאת טבעת שהיתה אצלי במשף 6 שנים ישנם גסטרולוגים שטוענים שזו הסיבה לתופעה שהחלק של הקיבה שעליו היתה הטבעת לא מתפקד נכון האם זה נכון איך ניתן לוודא את זה ומה הפיתרון אם יש כזה לציין שבדיקת היתרוקנות הקיבה היתה תקינה תודה צבי אודה על התשובה אני במצוק רבה

שלום רב, יש מספר לא קטן של סיבוכים לאחר ניתוח טבעת ואחד הסיבוכים הוא פגיעה בזווית על שם היס, זווית מעבר ושט-קיבה. במידה והזוית נפגעה החולים יסבלו מרפלוקס (החזרה קיבתי ושטי). בהתחלה מנסים טיפולים שמרניים ובמידה ולא עוזר ולאחר בירור מלא יש מקום לחשוב על ניתוח אהנטירפלוקס כגון מעקף קיבה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה