שאילה לד''ר נאסר סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

04/09/2018 | 13:17 | מאת: samah

שלום ד''ר, יש לי טרום ניתוח אצלך ב 2/10 והניתוח ב 15/10 רציתי לברר רק דבר אחד ממך. אם עליתי קילו או שני קילו עד טרום ניתוח זה מפסיד משהו?? אסור?? שתדע גם אני ירדתי לוועדה 2 קילו וקבלתי אישור דיטניית וועדה.. אבל רק רוצה לדעת אם עליתי עד הטרום או עד הניתוח שני קילו זה יהיה בעייה?? ותודה

שלום רב, לרדת במשקל ודיאטה דלת פחמימות מאוד חשובה פני הניתוח. כל מטופל סובל מהשמנת יתר חולנית סובל מכבד שומני מוגדל. כבד שומני גדול מפריע טכנית לביצוע הניתוח. שהכבד קטן יותר הניתוח יהיה יותר קל לביצוע ללא בעיות. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה