שאלה עבור דוקטור סקרן

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

15/08/2018 | 23:54 | מאת: רויטל

דוקטור ערב טוב , עברתי אצלך ניתוח לפני כ3 שבועות ומהניתוח ועד השיחרור הייתי עם נקז הניתוח היה גדול עם כמה תהליכים . היום התחיל לצאת לי מן מוגלה מהאזור התפר של הנקז יצא לי יחסית הרבה . מה עושים ? האם זה טבעי או ללכת להבדק ? תודה מחכה לתשובתך .

שלום רב, אם מוגלה יוצאת מאיזור הנקז זה טוב. יותר חשוב לי לדעת מה עם החום או הדופק. אם החום תקין והדופק מתחת 120 לדקה, במידה וכן צריך לפנות למיון. במידה ולא מספיק לחטא את איזור ההפרשה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה