מיני מעקף או שרוול לא יודעת מה לבחור

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

08/08/2018 | 14:41 | מאת: מודאגת

אשמח לעזרתכם כי אני לא יודעת מה לעשות היום הייתי בוועדה ונציגת מכבי וגם הרופא אמרו לי שכדאי לי לשקול שוב פעם את הבחירה בניתוח מיני מעקף כי זה יכול להקשות עליי להביא ילדים מה שלא ידעתי לפני כן כי בפגישה עם המנתח הוא לא אמר לי שום דבר על זה מלבד הויטמינים והם המליצו לי לחשוב על שרוול אז רציתי לשאול אני בחורה בת 24 האם באמת אחרי ניתוח מיני מעקף יהיו קשיים כאלו..אשמח לתשובתכם,תודה

שלום רב, המידע שקיבלת לא נכון ולא מבוסס על עבודות ופרסומים. ההשמנה היא שפוגעת בפוריות ולא הירידה במשקל. כמובן לא מומלץ להכנס להריון לפני שנה וחצי מהניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה