לד''ר נאסר סקרן דחוףףף

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

08/08/2018 | 12:05 | מאת: איסרה

שלום ד''ר אני יודעת שאני אולי שגעתי אותך מאתמול.. אבל אני בלחץ ולא יודעת מה לעשות ולמי לפנות ולדבר! הייתי בוועדה בבית חולים העמק ביום חמישי וקבלתי אישור וועדה ואמרו תוך יומיים חוזרים בתשובה לתאריך הניתוח.. התקשרתי לפני כמה ימים למזכירה אמרה שהרופא צריך שיחתום על זה ואחר כך נותנים את זה לזימון תורים.. אז בקיצור זה יקח יום או יומיים.. ועד עכשיו לא תשובה ואף אחד לא התקשר.. לא יודעת למה התהליך לקיצור קיבה דרך כללית יקח זמן כל כך!! אני כבר עברתי שנה וחצי רק מחכה לזה וזה.. נותנים תאריך רחוק מידיי כאילו בין הישיבה לוועדה הייתה חצי שנה!!! ועכשיו אני מרגישה שיתנו לי תור לניתוח עוד חצי שנה!! אני ממש מפחדת והתייאשתי ולא יודעת מה לעשות.. וגם בגלל ששניתי מקום מגורים שלי לאילת.. מבקשת ממך שתדאג לזה ואם אפשרי לצור קשר אתך!! כל דבר בחיי עצור בשביל זה.. רק ימים הולכים ממני על סתם! תודה,

גברתי היקרה, אני לא מזכירה. בבקשה לקבוע תור דרך זימון תורים ולא דרך הפורום.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה