דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

27/06/2018 | 09:11 | מאת: רררר

בוקר טוב , עשרה חודשים אחרי מיני מעקף ירדתי יפה, למשך כל הזמן הזה הייתי משלשלת כל יום בבוקר היה לי נוח והייתי יורדת יותר במשקל עכשיו הירידה נעצרה، ונכנסת לשירותים כל יומיים ( בשני החודשים האחרונים) לא יורדת במשקל ויש מעט עלייה למרות שאני עומדת בדיאטה , למה השלשול בבוקר נעצר ? האם הניתוח בשלב זה לא יעיל והגוף סופג באופן רגיל כלומר האי ספיגה משתפרת ! ? עוד שאלה למה כשהיינו שמינים היינו מאושרים יותר ! למרות שעכשיו יותר בריאים !!

הניתוח משפיע על ספיגת המזון וכתוצאה מכך יש שלשולים בעיקר בתהחלה, לרוב עם הזמן לאחר כמה חודשים הגוף מסתגל וכמות השלשולים פוחתת. עדיין ישנה תת ספיגה בגלל המבנה החדש של הקיבה. יציאות אחת ליום-יומיים הן תקינות. לגבי המשקל צריך להתייעץ עם דיאטנית בריאטרית ולהתאים את התזונה לשלב בו את נמצאת. . בהצלחה.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה