הריון אחרי ניתוח !!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/06/2018 | 22:13 | מאת: אור

האם אפשר לכנם בהריון אחרי שנה מניתוח מיני מעקף ? האם זה מסוכן ? והאם חוסר הספיגה משפיע !? ובקשר למחזור אחרי כמה זמן יהיה סדיר וחודשי? הייתי סובלת ממחזור לא סדיר כשהייתי שמנה . תודה על הסבלנות

שלום רב, ההמלצה היא אפשר לכנס להיריון אחרי שנה וחצי מהניתוח. אחרי שנה מהניתוח הירידה נעצרת. כמעט ואין חסרים תזונתיים. לפי הספרות הכניסה להריון תהיה יותר קלה וללא בעיות. בקשר למחזור יש הרבה מטופלות שמנות סובלות מאי סדירות במחזור ולאחר הניתוח בשנה המחזור מסתדר. במידה ולא צריך לפנות לגניקולוג.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה