עודפי עור................

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/06/2018 | 16:56 | מאת: תאליה

שלום איך אפשר לשמור על העור אחרי ירידה גדולה במשקל ¿ יש לי עודפי עור בכל מקום בגוף איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת אני עושה ספורט כל יום למרות שאין שיפור במצב. מבקשת המלצות תודה.

שלום רב, לאחר ירידה דרסטית במשקל השומן ומסת השריר מתחת לעור קטנה מאוד. העור מתכווץ חלקית. יש אנשים יש להם עודפי עור קטנים ויש אנשים שנשאר להם הרבה עודפי עור וצריך להסיר את עודפי העור על ידי פלסטיקאי. בכל מקרה אני מציע לך לפנות לבדיקה וחעוץ אצל פלסטיקאי.

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה