התאוששות לאחר ניתות שרוול

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

25/05/2018 | 19:49 | מאת: שקד

שלום רב דר אני עתידה לעבור ניתוח שרוול בקרוב ומאוד חוששת מההחלמה ובכלל . אני בת 22 וחצי בריאה בדרכ  השאלה שלי היא אם הכל עובר בשלום בע"ה לאחר ההתאוששות אני רשאית להיות עצמאית? להיכנס לשירותים ומקלחת לבד? ובכלל איך מסתדרים עם הנקז ? אני ממש לא ארצה להיות נזקקת לעזרה בפעולות כאלו והלוואי שהכל יעבור בשלום .  בנוסף , האם אפשר להתנתח עם תחתונים חד פעמיים? אודה לתשובתך שבת שלום

שלום רב, היום הניתוחים מבוצעים בשיטה זעיר פולשניות, דרך חתכים קטנים בדופן הבטן. כמעט ואין כאבים אחרי הניתוח. למחרת הניתוח, אפשר להתקלח, חובה להסתובב במחלקה, מתחילים שתיה ואם הכל בסדר ביום השני לאחר הניתוח משחררים הביתה, בדרך כלל בלי נקז. אין בעיה להכנס לניתוח עם תחתונים חד פעמיים. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה