קוצר נשימה לאחר מיני מעקף.

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/03/2018 | 20:45 | מאת: בתיה אשכנזי

שלום רב ד"ר עברתי מיני מעקף לפני שלושה שבועות בדיוק. הכל היה תקין וחזרתי לעבודה לפני יומים. פתאום היום התחלתי להרגיש קוצר נשימה ולאחר שאני מנפחת בלון יש קצת הקלה. האם יתכן שיש סיבוך חמור ועלי לפנות בדחיפות למיון. תודה בתיה

שלום רב, יש סימנים קשורים לסיבוך כגון דופק מעל 120 לדקה, חום, כאב בטן עוויתי. ויש סימנים פחות מפחידים כגון בחילה, הקאה, שלשול, אי נוחות בבטן. בכל מקרה אני ממליץ לפנות לרופא המשפחה לבדיקה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה