הקאות מרתיות ...........

דיון מתוך פורום  השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה

06/12/2017 | 10:49 | מאת: _____

שלום ד"ר סקרן לפני 5 חודשים וחצי עברתי ניתוח מיני מעקף , אחרי חודשיים מניתוח התחלתי להקיא חומר מר בצבע ירוק קרוב לצהוב וזה ממש מגעיל , אמרתי לעצמי עם הזמן הכל יסתדר מצד שני לא הפסקתי להקיא כל יום עם כאבים ונפיחיות בבטן עליונה , אז לקחתי כדורי ניקסיום ולא עזר . מה הבעיה ? ולמה תרופה זו לא משפרת את המצב ? ומה אני צריכה לעשות ? תודה מראש.

שלום רב, לפעמים מרה יכולה לכנס לפארץ' של הקיבה, ובעיקר שאנחנו בשכיבה המרה יכולה לעלות לוושט וזה נותן טעם מר בפה. נקסיום יכול לעזור, להימנע מאוכל כ-3 שעות לפני השינה, ולשון עם ראש מוראם. בהצלחה

מנהלי פורום השמנת יתר, קיצור, מעקף ושרוול קיבה